Οταν έχετε πλέον εγκαταστήσει το SMF φόρουμ ή επιθυμείτε να γίνετε μέλος σ' ένα άλλο SMF φόρουμ, πρέπει να εγγραφείτε με ένα όνομα χρήστη. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να διατηρήσετε μια σταθερή ταυτότητα ενώ δημοσιεύετε και να καταγράφετε ότι έχετε διαβάσει, χωρίς να έχει σημασία το σημείο πρόσβασης ή ο υπολογιστής που χρησιμοποιείτε. Θα μπορείτε να συμπληρώσετε το προσωπικό προφίλ σας και να χρησιμοποιείτε το σύστημα προσωπικών μηνυμάτων. Θα μπορείτε να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις με email, να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά σας στο φόρουμ και ακόμα περισσότερα.

  1. Πώς θα εγγραφείτε
  2. Η σελίδα εγγραφής

Πώς θα εγγραφείτε

Υποθέτοντας ότι έχετε φτάσει στο φόρουμ ως επισκέπτης και επιθυμείτε να εγγραφείτε, αναζητήστε ένα από τα ακόλουθα:

  • Οποιαδήποτε σελίδα του φόρουμ, στην οποία περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε Εγγραφή από το κύριο μενού.
  • Μια σελίδα εγγραφής με επικεφαλίδα μια προειδοποίηση ότι μόνο εγγεγραμμένα μέλη έχουν πρόσβαση, όπου είτε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής που παρέχεται είτε να επιλέξετε Εγγραφή από το κύριο μενού.
Προσοχή!
Μόνο εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή την περιοχή.
Παρακαλούμε συνδεθείτε παρακάτω ή εγγραφείτε στο όνομα δημόσιας συζήτησης.

Η σελίδα εγγραφής

Εγγραφή - Απαιτούμενα στοιχεία
Επιλογή ονόματος χρήστη:
Χρησιμοποιείται μόνο για την αναγνώριση σας από το φόρουμ.
E-mail:
Εισαγάγετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.
Επιλογή κωδικού πρόσβασης:
Επαλήθευση κωδικού:
Εδώ πρέπει να εμφανίζεται η συμφωνία εγγραφής, εάν υπάρχει!


Οταν φτάσετε στη σελίδα εγγραφής θα χρειαστεί να εισαγάγετε ένα όνομα χρήστη, μια διεύθυνση e-mail και έναν κωδικό πρόσβασης και μπορεί να έχετε την επιλογή της απόκρυψης της διεύθυνσης e-mail σας από το κοινό. Εφ' όσον τα περισσότερα φόρουμ ζητούν να συμφωνήσετε με τους όρους λειτουργίας τους πριν γίνει δεκτή η εγγραφή σας, θα πρέπει συνήθως να διαβάσετε τη συμφωνία εγγραφής και να επιλέξετε το Συμφωνώ πριν συνεχίσετε. Το τι θα συμβεί μετά εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του φόρουμ ωστόσο, εάν το επόμενο πράγμα που θα δείτε είναι μια σελίδα σύνδεσης με ένα μήνυμα στην επικεφαλίδα που σας προσκαλεί να συνεχίσετε, έχετε γίνει δεκτός/ή και μπορείτε να συνδεθείτε! Εάν όχι υπάρχουν δύο πιθανότητες:

  • Εάν η εγγραφή έχει ρυθμιστεί να χρειάζεται ενεργοποίηση με e-mail, η επόμενη σελίδα θα το αναφέρει και θα λάβετε άμεσα ένα e-mail με οδηγίες για το πώς να συνεχίσετε. Υπάρχει όμως επίσης ένας χρήσιμος σύνδεσμος («Ξεχάσατε τον κωδικό σας») στο πλαίσιο Πληροφορίες χρήστη για την περίπτωση που χάσατε αυτό το e-mail ή δεν εισαγάγατε σωστά τη διεύθυνση e-mail.
  • Εάν η εγγραφή έχει ρυθμιστεί να χρειάζεται έγκριση από ένα διαχειριστή του φόρουμ, η επόμενη σελίδα θα σας το λέει και θα πρέπει να λάβετε και ένα e-mail ευχαριστίας και αργότερα ένα άλλο e-mail για να σας πληροφορήσει εάν ή αίτηση σας εγκρίθηκε ή όχι.