Εγγραφή - Απαιτούμενα στοιχεία
Επιλογή ονόματος:
Χρησιμοποιείται μόνο για την αναγνώριση από το πρόγραμμα της δημόσιας συζήτησης.
E-mail:
Εισαγάγετε μία έγκυρη διεύθυνση e-mail.
Επιλογή κωδικού πρόσβασης:
Επαλήθευση κωδικού:
Οπτική επαλήθευση:
Εισαγάγετε τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα (αγγλικά γράμματα)
Εισαγάγετε τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα (αγγλικά γράμματα)
Κανόνες Λειτουργίας του Forum
    Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του Forum. Η συμμετοχή σας στο site σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή τους από πλευράς σας.

    1. Απαγορεύονται ρητά τα υβριστικά, προσβλητικά, επιθετικά μηνύματα προς άλλα άτομα (φυσικής ή νομικής μορφής, μέλη ή μη του Forum). Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται άμεσα.

    2. Απαγορεύονται ρητά οι διαφημίσεις στα μηνύματα ή στις υπογραφές.

    3. Απαγορεύεται η εγγραφή στο Forum με μοναδικό σκοπό την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων ή spam. Τέτοιοι λογαριασμοί θα διαγράφονται άμεσα.

    4. Απαγορεύεται η δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμού πρόσβασης. Αν έχετε πρόβλημα με την πρόσβασή σας στο site, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@hfintegrale.gr

    5. Απαγορεύεται η σύνταξη μηνυμάτων σε Greeklish.

    6. Απαγορεύονται τα μηνύματα για παράνομο λογισμικό, λογισμικό εξουδετέρωσης προστασίας ή αναφέρονται σε παράνομη απόκτηση προστατευμένου περιεχόμενου.

    7. Απαγορεύεται η εκτεταμένη χρήση κεφαλαίων, bold, χρωματισμού, μεγάλου μεγέθους γραμματοσειράς, κλπ. στον τίτλο, στο κυρίως θέμα ή στις υπογραφές.

    8. Τα μέλη οφείλουν να παραμένουν εντός του θέματος του εκάστοτε forum και thread, να μην δημοσιεύουν το ίδιο θέμα πολλές φορές και να μην διατηρούν θέματα “στην επιφάνεια” με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων (bumping).

    9. Τα μέλη, εφόσον διατηρούν υπογραφή, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε αυτή να είναι διακριτική και να μην έχει διαφημιστικό περιεχόμενο.

    Συστηματική παραβίαση των παραπάνω κανόνων θα οδηγήσει στη λήψη μέτρων.

    Η διαχείριση των μηνυμάτων και των μελών του site πραγματοποιείται αποκλειστικά από τους Διαχειριστές και Συντονιστές του Forum.

    Αντιρρήσεις σε ενέργειες των Συντονιστών του Forum θα πρέπει να υποβάλλονται με Προσωπικό Μήνυμα στους Διαχειριστές και όχι δημόσια.